Vas zanima delo z odraslimi osebami z motnjo v telesnem in duševnem razvoju?

VDC POLŽ Maribor smo  socialno varstveni zavod s sedežem v Mariboru in enotami v Mariboru, Lenartu, Slovenski Bistrici, Rušah in Šentilju. Uporabniki so odrasle osebe z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. S pomočjo znanja in kakovostnega dela se učinkovito spoprijemamo z izzivi sodobnega časa in uporabnikom omogočamo delovno aktivno življenje, razvijanje samostojnosti, odločanje in osebne odgovornosti, vključevanje v družbo, sodelovanje s svojci in razvijanje njihove socialne mreže. Zaposlenim omogočamo možnost stalnega dodatnega  izobraževanja za osebni in karierni razvoj. Če v sebi prepoznate željo po kreativnem in dinamičnem delovnem okolju in potrebo,  da bi pomagali uporabnikom in z njimi delali, lahko postanete del naše zgodbe.

Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednji prostih delovni mestih.

  • kombinirano delovno mesto SREDNJA MEDICINSKA SESTRA I (0,50 delovnega časa; minimalni pogoji za zasedbo: srednja zdravstvena šola, strokovni izpit, vozniški izpit in aktivno znanje slovenskega jezik)  in VARUH I (0,50 delovnega časa; zaželene praktične izkušnje iz gospodinjskih veščin in kuhanja) – delo poteka v več izmenah (popoldan, dopoldan, ponoči, 12 urne izmene)
  • VARUH I (polni delovni čas, minimalni pogoji za zasedbo: srednja strokovna ali splošna šola, vozniški izpit in aktivno znanje slovenskega jezik, zaželene praktične izkušnje iz gospodinjskih veščin in kuhanja) – delo poteka v več izmenah (popoldan, dopoldan, ponoči, 12 urne izmene)
  • kombinirano delovno mesto VARUH I (0,75 delovnega časa) in VOZNIK V (0,25 delovnega časa) - minimalni pogoji za zasedbo: srednja strokovna ali splošna šola, vozniški izpit (2 leti izkušenj vožnje zaradi prevoza uporabnikov z kombijem) in aktivno znanje slovenskega jezik, delo se lahko opravlja v neenakomerno razporejenem delovnem času.
  • kombinirano delovno mesto DELOVNI INŠTUKTOR I (0,75 delovnega časa, zaželene so praktične izkušnje s področja šivanja in krojenja) in VARUH I (0,25 delovnega časa) - minimalni pogoji za zasedbo: srednja strokovna ali splošna šola, vozniški izpit in aktivno znanje slovenskega jezik, delo se lahko opravlja v neenakomerno razporejenem delovnem času.
  • STREŽNICA II (I) (zaposlitev za polovični delovni ča: minimalni pogoji za zasedbo: osnovna šola in aktivno znanje slovenskega jezika, zaželene praktične izkušnje iz gospodinjskih veščin, delo se lahko opravlja v neenakomerno razporejenem delovnem času).

 

Za vsa delovna mesta so zažele izkušnje z  osebami z motnjami v razvoju. Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas za 3 ali 6 mesecev zaradi povečanega obsega dela zaradi razmer Covid-19.

Veselimo se skupnega sodelovanja.

Vašo vlogo nam pošljite do 20. 12. 2020 na vdc.polz@vdcpolz.si in pripišite, na katero delovno mesto se prijavljate.

V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in povabili na predstavitveni razgovor.

Več o razpisanih prostih delovnih mestih najdete na povezavi:

- RAZPIS PROSTIH DELOVNIH MEST

×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.

Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.