NAŠE STORITVE

Sodelovanje s kooperanti

Sodelujemo z različnimi podjetji in posamezniki, ki potrebujejo pomoč pri delu, primernemu za naše uporabnike. Z veliko mero natančnosti uporabniki razvrščajo, sortirajo, prelagajo, zlagajo, deklarirajo, sestavljajo in pakirajo v različno embalažo. Postanite naš partner in z veseljem bomo opravili delo za vas.

Čajnica pri Ginku

Privoščite si čaj, kavo, zeliščne in sadne mešanice, naravne sokove, torte, pite in ostale okusne slaščice, ki jih pripravijo naši uporabniki. Vabljeni v dobro družbo od ponedeljka do petka, od 8. do 15. ure, na sedežu POLŽ-a, Park mladih 4, v Mariboru.

Pralnica

V profesionalno opremljenih prostorih (v Parku mladih 4 v Mariboru in Ilaunigovi 19 v Lenartu) izvajamo kakovostne storitve pranja in likanja vseh vrst perila. Pranje in likanje nam zaupajo podjetja, gostinski lokali, zdravstvene ordinacije, športni klubi in številni posamezniki. Preizkusite nas.

Fotokopirnica

Nudimo kvalitetne črno bele in barvne fotokopije ter vezave po konkurenčnih cenah.

Delo v podjetjih, vrtnariji, trgovskem centru …

Zaposlitev v rednih delovnih okoljih je vedno večji izziv tudi za nas. Smo se že dobro preizkusili v različnih delih. Tudi v vašem podjetju lahko opravimo kakšno delo. Kontaktirajte nas in povejte kaj potrebujete.

Informacije o ponudbi naših storitev prejmete na telefonski številki tajništva: 02 320 86 50 ali 041 762 806. Pišete nam lahko na naslov Park mladih 4 ali na e-naslov: vdc.polz@vdcpolz.si.

×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.

Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.