DELO IZVEN VDC-JA

Zaposlitev pod posebnimi pogoji

S posamezniku prilagojenim vključevanjem v delovni proces uporabnikom omogočamo, da odkrijejo in razvijajo svoje sposobnosti ter s pomočjo delovnih obveznosti doprinesejo k svojemu napredku in razvoju.

Lastni program

Uporabniki izdelujejo izdelke iz naravnih in okolju prijaznih materialov kot so les, glina, tekstil, slama, svila, steklo, papir in ličje. V ustvarjalnem vzdušju nastajajo torbice, nakit, svečniki, voščilnice, blazine in številni drugi izdelki.

Naši izdelki

Sodelovanje s kooperanti

Sodelujemo z različnimi podjetji in posamezniki, ki potrebujejo pomoč pri delu, primernemu za naše uporabnike. Z veliko mero natančnosti razvrščajo, sortirajo, prelagajo, zlagajo, deklarirajo, sestavljajo in pakirajo v različno embalažo.

Čajnica pri Ginku

Privoščite si čaj, kavo, zeliščne in sadne mešanice, naravne sokove, torte, pite in ostale okusne slaščice, ki jih pripravijo naši uporabniki. Vabljeni v dobro družbo od ponedeljka do petka, od 8. do 15 ure, na sedežu POLŽ-a, Park mladih 4, v Mariboru.

Pralnica in fotokopirnica

Pranje, likanje in fotokopiranje nam zaupajo podjetja, gostinski lokali, zdravstvene ordinacije, športni klubi in številni posamezniki. Posebnost naše pralnice je, da v njej delajo večinoma moški.

Pridružite se nam!

×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.

Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.