ŠPORT, KULTURA, ZABAVA

Šport

Med delom skrbimo za redno rekreacijo. Telovadba, različne igre, sprehodi, plavanje, atletika, košarka, namizni tenis so aktivnosti v katere se je možno vključevati dopoldan ali popoldan. Nekateri uporabniki se vključujejo tudi v športna društva in se aktivno udeležujejo športnih aktivnosti na regijskih, državnih in mednarodnih tekmovanjih, kjer dosegajo odlične rezultate.

Vse večji pomen imajo Polževi turniji, ki jih izvajamo že nekaj let: namizni tenis, pikado, šah, bowling.

Kultura

Glasbeno-dramska skupina, lutkovna skupina, folklorna skupina, pevski zbor, recitali, razni krožki, knjižnica, gledališke predstave, kino, razstave in druge prireditve izvajamo po enotah. Za vsakogar se kaj najde.

Zabava

Vir veselja, pogovorov in lepih spominov so sprostitvene aktivnosti in zabave kot so praznovanja osebnih ter drugih praznikov in jubilejev, čajanke, izleti, prijateljska in medgeneracijska srečanja, kamor občasno povabimo tudi vas.

×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o skladnosti (ZDSMA)

Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava

Na trenutni spletni strani so izvedene potrebne prilagoditve spletne strani po ZDMSA.

Povezava do ZDSMA: http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?sop=2018-01-1351.