Vas zanima delo z odraslimi osebami z motnjo v telesnem in duševnem razvoju? nudimo vam zaposlitev na delovnem mestu Varuh I, kombiniranem mestu Varuh I 0,75 + voznik V 0,25. Delo se opravlja v enotah vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji. Vaše vloge pričakujemo po elektronski pošti na naslov: vdc.polz@vdcpolz.si ali po redni pošti (naslov: VDC POLŽ Maribor, Park mladih 4, 2000 Maribor). Več o razpisanih prostih delovnih mestih najdete na povezavah:

- RAZPIS Varuh I

- RAZPIS Varuh I 0,75 + voznik V 0,25

Si želite delati z odraslimi osebami z motnjo v telesnem in duševnem razvoju, ki bivajo v zavodu? Delo se izvaja na lokacijah: ljubljanska cesta 52, Pekrska 3A v Mariboru in Bohova 46 v Hočah.

Nudimo zaposlitev dvema osebama na delovnem mestu Varuh I. Če vam ustreza pretežno popoldanski delovni čas ter delo ob vikendih in praznikih pošljite vašo vlogo na elektronski naslov: vdc.polz@vdcpolz.si ali po redni pošti (naslov: VDC POLŽ Maribor, Park mladih 4, 2000 Maribor). Več o razpisanih prostih delovnih mestih najdete na povezavah:

- RAZPIS Varuh I v institucionalnem varstvu.