DELO IZVEN VDC-JA

Zaposlitev pod posebnimi pogoji

S posamezniku prilagojenim vključevanjem v delovni proces uporabnikom omogočamo, da odkrijejo in razvijajo svoje sposobnosti ter s pomočjo delovnih obveznosti doprinesejo k svojemu napredku in razvoju.

Lastni program

Uporabniki izdelujejo izdelke iz naravnih in okolju prijaznih materialov kot so les, glina, tekstil, slama, svila, steklo, papir in ličje. V ustvarjalnem vzdušju nastajajo torbice, nakit, svečniki, voščilnice, blazine in številni drugi izdelki.

Naši izdelki

Sodelovanje s kooperanti

Sodelujemo z različnimi podjetji in posamezniki, ki potrebujejo pomoč pri delu, primernemu za naše uporabnike. Z veliko mero natančnosti razvrščajo, sortirajo, prelagajo, zlagajo, deklarirajo, sestavljajo in pakirajo v različno embalažo.

Čajnica pri Ginku

Privoščite si čaj, kavo, zeliščne in sadne mešanice, naravne sokove, torte, pite in ostale okusne slaščice, ki jih pripravijo naši uporabniki. Vabljeni v dobro družbo od ponedeljka do petka, od 8. do 15 ure, na sedežu POLŽ-a, Park mladih 4, v Mariboru.

Pralnica in fotokopirnica

Pranje, likanje in fotokopiranje nam zaupajo podjetja, gostinski lokali, zdravstvene ordinacije, športni klubi in številni posamezniki. Posebnost naše pralnice je, da v njej delajo večinoma moški.

Pridružite se nam!